Beach Volleybaltoernooi 2019 op het ‘s-Heerenhoekse strand

Beste Bokkers,

Van de organisatie van Beach Event ‘s-Heerenhoek ontvingen we onderstaande bericht.

Misschien dat een aantal van jullie het wel leuk vinden om hieraan deel te nemen.

Informeer eens bij je team genoten, vrienden, vriendinnen, kennissen of er voldoende interesse is en maak dit kenbaar bij de organisatie van Beach Event ‘s-Heerenhoek. Zie hieronder voor de contact gegevens. Bij de webredactie is ook nog een mobiel telefoonnummer bekend.

Het bericht van Beach Event ‘s-Heerenhoek:

Beste organisatie,

Dit jaar organiseert Stichting Beach Event ‘s-Heerenhoek voor de eerste keer een bedrijven volleybal toernooi. We zouden het leuk vinden als vanuit jullie organisatie een team deelneemt aan ons toernooi! Een leuke activiteit om samen met collega’s aan deel te nemen. Deelname is gewoon gratis! Op vrijdag 28 juni vanaf 18:00 tot ongeveer 21:00 zal het toernooi plaatsvinden. Er wordt niet voor niets gestreden, want de winnaars strijden om een leuke teambuildingsactiviteit!

Om mee te kunnen doen zijn 4 veldspelers nodig, en een goede coach 🙂 Na het toernooi sluiten we af met een gezellig hapje en drankje. De overige ingrediënten zijn zomerse sferen, goede muziek, sportievelingen en de enorme hoeveelheid zand die ervoor zorgt dat er mooie toernooien kunnen worden gespeeld op het ‘s-Heerenhoekse strand.

Wij zijn benieuwd of er vanuit jullie vereniging interesse is om mee te doen? Wellicht kunnen we een pouljte met échte volleybalteams opzetten.

Meer informatie vind uw op onze website: https://www.beacheventsheerenhoek.nl/

Met vriendelijke groet,
Namens Stichting Beach Event ‘s-Heerenhoek

Jordi Dooge en Sven Rentmeester

Contact:
info@beacheventsheerenhoek.nl