ZeelandCup 2019, 7 september 2019

Hieronder een bericht van de organisatie van de ZeelandCup.

Goedenavond Allen,

Bijgevoegd het wedstrijdprogramma voor zaterdag 7 september 2019 voor de ZeelandCup 2019. (Download het programma hier).

In totaal hebben zich 32 teams ingeschreven in de diverse klassen van senioren- en aspirantenteams. Goed resultaat, wat een mooi totaal (oefen-)toernooi zal opleveren.

Verzoek van de organisatie aan alle deelnemende teams/verenigingen, om zelf inspeel- en/of wedstrijdballen – eigen risico – mee te nemen! Helaas hebben we tijdens deze dag te weinig ballen beschikbaar over de 7 à 8 velden alsmede in de inspeel hal. Voorts zal ieder team een scheidsrechter moeten leveren, althans dienen er wedstrijden gefloten te worden in de eigen klasse door de deelnemende teams; hiervoor tevens een fluit meenemen. Wanneer er scheidsrechters uit de eigen vereniging beschikbaar zijn of graag willen fluiten, dan zijn zij bij deze van harte uitgenodigd.

Zoals jullie kunnen zien, is het programma zeer strak in elkaar gezet en verdeeld over de beschikbare velden. Inspelen zal alleen mogelijk zijn in de speciale inspeel hal, t.w. Hal 3. De wedstrijden zullen in de hallen 1 en 2 gespeeld worden. Kleedkamers etc. zal via bewegwijzering die dag bekend worden. Graag de teams tijdig aanmelden voor deelname aan het toernooi bij het wedstrijdsecretariaat. Programmaboekje alsmede wedstrijdreglement worden door het secretariaat bij aanmelding uitgereikt.

Vorig jaar zijn aan de teams van Forza/SD en Stevo de wisseltrofeeën uitgereikt. Deze dienen deze dag ingeleverd te worden bij het wedstrijdsecretariaat; uiteindelijk zal daar wederom om gestreden worden in een finale.

Gezien de dag en het totaalprogramma – een 3-kamp met een afsluitende finale van 3 eredivisieteams – bestaat er de mogelijk om per team gebruik te maken van de catering van Sportcomplex Omnium.

Maaltijd voor de teams (vooraf te reserveren met aantal personen en gewenst tijdstip erbij via groepen@omnium.nl): Bord pasta met saus naar keuze (keuze uit 2 soorten sauzen vegetarisch of bolognaise) € 7,50 p.p. (exclusief drankjes). Voor het team wordt dan een tafel gereserveerd op het horecaplein.

Nogmaals, dank voor jullie aanmelding en interesse in deze fraaie dag.

Hartelijke sportieve groet,

Namens de organisatie ZeelandCup 2019

v.v. Mytilus en VVS’92

Update van 30 augustus

Goedenavond Allen,

Door een wijziging (mutatie = toevoeging van 2 teams van AVC’87) is het wedstrijdschema aangepast in de volgende poules:

– Heren Poule H1

– Dames Poule D3

Graag jullie aandacht hiervoor en dit binnen de teams/ vereniging communiceren.

Hiermee komt het aantal teams aanwezig bij de 2e editie van de ZeelandCup 2019 op 34 teams. Wat een fraai aantal!

Voor AVC’87: lezen jullie de inhoud van de eerder gezonden mail etc. nog goed na?

Denken alle teams aan tijdig mogelijke opgave van de maaltijd in het Omnium.

Met vriendelijke sportgroet,

Namens de organisatie ZeelandCup 2019