Bok/Mytilus DS 2 – De Burgst Breda DS 4

Wedstrijdverslag bok/mytilus DS2 – De Burgst Breda DS4

1, 2, 3, LET’S GOOO!!!!! (Maar wel vergeten om de overwinningsfoto te maken, volgende week krijgen jullie er 2!)

Wedstrijdverslag Bok/Mytilus DS2 – De Burgst Breda DS4

Afgelopen zaterdag stond een weer een thuiswedstrijd in Kapelle op het programma tegen een (theoretisch) geduchte tegenstander. Coach van de dag? Mehdat! Helaas kon onze Syl er niet bij zijn!

Focus vanaf de eerste bal is wat we meer moeten leren en dat probeerde we deze wedstrijd dan ook zeker op te pakken. Het eerste punt ging nog naar De Burgst maar daarna werden we al wakker en gingen we lekker zelf spelen. Het spel liep allemaal lekker, pass kwam aan en we konden aardig variëren met de aanvallers. Kortom een soepele eerste set die we dan ook met 25 – 16 wonnen.

Met het enthousiasme van de eerste set gingen we door naar de 2de met een spelverdelers en midden wissel waren we nu direct wakker en bouwde we een voorsprong op met een goede serviceserie. Een handje hier en daar om toch nog het blok te pakken of een leeg plekje bij de tegenstanders te vinden en punten te maken. De sfeer zat er lekker in en ze liepen we door naar een setwinst van 25 – 19.

Als we op dit tempo door zouden gaan zou het een korte wedstrijd worden! Gefocust gingen we de 3de set in met een wissel op de buiten. Een heerlijke serviceserie van Jet bracht ons op een comfortabele voorsprong van 7 – 0, dachten we! Ineens zakte het in, pass kwam niet meer aan, service ging fout en we sloegen uit of in het net en voor we het wisten was er een gelijke stand. De hele set door was er wat minder sfeer en kregen we het niet voor elkaar. We bleven knokken maar het was net niet genoeg en het werd een setstand van 26 – 28.

Gauw dit allemaal vergeten en snel weer naar de opstelling van de eerste set. Gebrand om deze wedstrijd met 4 punten te eindigen was er zeker en we gingen daarom weer lekker van start. Met een goede servicedruk konden we weer lekker uitlopen, de sfeer zat er weer in en zo sleepte we de wedstrijd binnen met 25-16.