BOK DR – Kattendijke

We speelden op 11 januari onze eerste wedstrijd van 2020. Deze keer tegen Kattendijke die onder ons op de lijst staan.
Vandaag moesten we in de klimhal, hal 4 spelen. Hier komen we nooit. Er zijn maar 2 speelvelden en weinig ruimte rondom. Dat was aanpassen. Eerst moest we nog al de spullen bij elkaar sprokkelen.
Kattendijke had twee invallers; Ploni van HHK en een oude bekende Ellie Elema/Adema. Die vroeger ook bij BOK heeft gespeeld. Zij had al jaren niet meer gespeeld. Gelukkig heeft Ploni niet zoveel gemaaid als de vorige wedstrijd, want dat zijn van die onvoorspelbare ballen. Ellie moest natuurlijk weer wennen, maar zoiets verleer je nooit.
In de eerste set stonden we achter helaas tot 18-18. Maar we konden deze set net niet naar ons toehalen; 24-26. Kattendijke was heel blij om eindelijk eens een set te winnen. Gelukkig kwamen we in de volgende set op gang. Er kwam meer snelheid in. Dit ook omdat het net te laag hing. De tweede set werd dan ook 25-15. De derde set was Tanny in vorm met hele strakke opslagen. Daar hadden ze niet van terug. Deze set wonnen we met 25-11.
We hadden nog 15 minuten. Ondertussen werd de hal heel vol met de volgende teams die moesten spelen. We eindigden met 11-06. Gelukkig weer wat puntjes gewonnen.
Over twee weken op 25 januari hebben we het moeilijker tegen HHK 1. De nummer 1 op dit moment.