BOK DR – Café Baarends

Verslag wedstrijd dames recreanten Bok – Café Baarends.

Op zaterdag 7 maart speelden wij tegen Café Baarends. Ons team had voor Tanny Anja van HHK 2 ter versterking en ik speelde voor de geblesseerde Marian. Het is heel fijn dat we bij de recreatieve competitie gewoon van andere teams speelsters kunnen vragen om in te vallen. Dit gebeurd heel veel.

De eerste set hebben we nog nooit zo snel gespeeld denk ik. Het Café lukte het niet om in hun spel te komen en de service van Mirjam onder controle te krijgen.  Mirjam scoorde toch wel 20 punten!! Bravo. Haar rechter onderarm werd wel roder! Vandaag misschien blauw. Dit duurde 15 minuten.  Set stand; 25-03.

Gelukkig kwamen ze op gang in de volgende sets; 25-15 en 25-17. Met de laatste set haalden het Café nog 1 punt voor de moeite; 18-19. De andere 7 punten zijn voor ons.

Een aparte wedstrijd. Verder speelden we netjes. We hadden slechts heel even dat we niet goed speelden, maar we speelden ons eigen spelletje.

Volgende week moeten we tegen  De Bongerd. Hopelijk is Marian dan weer opgeknapt.  Al hoewel een zere rib lang voor ongemak kan zorgen! Beterschap!

Cobie