Start dames recreanten Bok seizoen 2021-2022.
Verslag wedstrijd BOK-Baarends/Goedemorgen

Eindelijk was het vandaag 6 november zover dat we onze eerste wedstrijd konden spelen. Wel hadden we op 9 oktober die demo wedstrijd nog gehad.
Ons team bestaat momenteel uit 7 dames; Marian, Ineke, Joke, Carolien, Tanny, Miriam en ondergetekende. Jolanda kan helaas wegens een blessure niet meer meedoen. Dit is dus krap. Mocht een oud lid dit lezen en interesse hebben; neem dan contact op met een van ons.
Er zijn in totaal dus 8 teams waarvan enkele gemixte teams met heren. We spelen tot 3 april 14 wedstrijden. Dus maar 2 keer tegen hetzelfde team.

We begonnen vandaag tegen het gemixte damesteam van het café en Goedemorgen. Zij moesten nog wat aan elkaar wennen. Bij ons liep het niet slecht. Er werd goed samengespeeld en we zaten er ook goed bij. Het serveren was een van de zwakke punten. Al waren er toch een paar dames die dit nog konden en hiermee wat punten wisten te scoren. Het was een wisselende wedstrijd. Soms ineens een rally en dan weer wat mat. We waren ook aan elkaar gewaagd. Zie de setstanden; 25-21, 25-23 en 25-13. We haalden de volle winst!

Er werd op 2 velden tegelijk gespeeld. De andere 2 velden werden voor Start to volley gebruikt. Een stuk of 10 mensen krijgen hier volleybal-les. Dit is zo tot eind van dit kalenderjaar. Hopelijk blijven er wat liefhebbers over, want de recreatieve volleybalcompetitie is aan verjonging toe!

Onze volgende wedstrijd is op 13 november tegen de Bongerd. Nu hopen dat we door kunnen blijven spelen en dat een virus geen roet in het eten gooit!

Cobie Brouwer