Mini toernooi Sas van Gent op 5 okt.

Goed nieuws op het mini-front! Dankzij de inzet van velen op de Kapelse dag en een beetje mond-op-mond reclame kunnen we 5 mini-leden verwelkomen! Jasmijn heeft er 4 teamgenoten bij en kon eindelijk meedoen aan een cmv toernooi. Nora, Veerle, Anouk en Amélie starten dit seizoen in niveau 2. Helaas kon Amélie nog niet mee i.v.m. een familiefeestje. Na een spoedcursus op de donderdagavond in serveren, vangen en gooien knokten de meiden in Sas van Gent om de bal van de grond te houden. Jasmijn ontpopte zich als een ware aanvoerster en Nora speelde alsof ze al een hele poos op volleybal zit. En al vanaf de eerste wedstrijd waren ook Anouk en Veerle zeer scherp en namen de kans om de bal over het net te serveren wat soms nog best lastig was dus gaf Nora heel slim de servicebeurt aan Jasmijn zodat een punten al snel in de pocket zaten. In de finale versloegen de jonge bokkies Scheldesport waarvan ze in de poule nog dik verloren! Een eerste zeer verdiende plek voor bok niveau 2!

De BOK-meiden in niveau 5 met Vlinder, Sarah, Inde en Lieke draaien al een poosje mee en trainen sinds kort ook mee op maandagavond bij de aspiranten omdat ze dit jaar ook wedstrijden meespelen met JC1. Dat gaat dit seizoen zéker zijn vruchten af werpen! Stevige concurrentie hadden de meiden van Stevo, VVS en Mytilus. Ook deze meiden vochten voor elk punt en het serveren hebben ze al zeer goed onder de knie maar moeten nog wel de controle en rust zoeken om de bal in drie keer over het net te krijgen. Met coach Greg gingen ze met een dik verdiende 2e plek (van 5) huiswaarts.

 De jongens in niveau 6, Maurice, Remco en Adriaan hebben versterking gekregen van Thomas die nog maar net lid is. Adriaan had natuurlijk hetzelfde familiefeestje en kon helaas ook niet mee dus kregen de heren versterking van de meiden van niveau 5 die om beurten de bok-oos naar winst hielpen. In dit team zit veel talent en ik zie ze dit jaar ver komen en ook zij werden gecoacht door Greg dus mijn grote vriend had het erg druk J bedankt man!  Een dikverdiende 1e plaats! Goed gedaan!