Bok mini-toernooi 2019

2 november 8:00u is het als we de sporthal gereed maken voor ons bok mini-toernooi. De vlaggen van Albert Hein en Garage Hoogesteger hangen vlot aan de muur en de lijnen op de velden zijn ook snel getapet. Ook de bekers, deels gesponsord door Dejastone staan al uitgepakt veilig bij Karl in z’n “hok”.
Om 8:40u staan de eerste scheidsrechters (zonder jullie lukt zo’n toernooi niet) ook al klaar en krijgen een mooi wit shirt aan van administratie en adviesbureau  De Vonk. Zo soepel gaat het alsof we dit vaker hebben gedaan 🙂
Bok treedt aan met drie teams in niveau 2, niveau 5 en niveau 6.
Bij niveau 2 ontbreekt helaas Anouk, maar gelukkig kan Amélie nu mee en strijdt met Veerle, Nora en Jasmijn in een poule van 5 om de eer én de beker vooral in Kapelle te houden. Vlot wordt er geserveerd door de jongste Bokkies en ook vangen en snel doordraaien gaat vlot alsof er een prachtige dans wordt uitgevoerd waar maanden oefening aan vooraf is gegaan. Jasmijn en Nora zorgen ervoor dat de veldbezetting heel tactisch wordt neergezet en dat heeft zéker resultaat! Net als in Sas van Gent nemen de meisjes de beker voor de 1e prijs in ontvangst!! Goed gedaan!

Bij niveau 5 moet helaas Sarah verstek laten gaan en roepen deze keer om beurten de grote Bokkies, de hulp in van de heren uit niveau 6. Een perfecte samenwerking en er wordt bijzonder goed gespeeld. Waar de heren van Bok vaak te lage passjes geven en de meiden vaak iets te hoog, wordt er een mooi compromis bedacht en lukt het op deze manier om veel extra punten te vergaren zodat de tellers het maar net aan bij kunnen houden. De extra trainingen op maandag beginnen echt zijn vruchten af te werpen en ook niveau 5 sleept de beker voor de eerste prijs in de wacht! TOP! Tenslotte de Bokko’s waarbij Thomas graag nog eenmaal mee wilde spelen bij wijze van afscheid omdat hij toe is aan de overstap naar de aspiranten. Adriaan, Remco en Maurice. De s.g. driemusketiers die een soort van driekamp speelden tegen Savok en Stevo. Oók de jongens gaan met sprongen vooruit dit jaar en zien goed dat je na een mooi passje en een set up ook als beloning een mooie smash mogelijk is. Na vier wedstrijden was het een uitgemaakte zaak! Ook Bok niveau 6 verdiende een mooie beker voor de 1e plek! Met dank aan coach Greg en coach Machiel!