Bok/Mytilus DS 2 – Savok DS 1

Hard werken wordt beloond!

Afgelopen zaterdag speelden we met 9 dames in Kapelle en hadden we Savok uit Sas van Gent te gast. Martijn was onze coach deze dag.

We begonnen de eerste set wederom vrij langzaam en pas bij een 6-0 achterstand werden we wakker. We kwamen moeizaam in het spel en maakten vrij veel persoonlijke fouten. Tijdens de time-out werd de nadruk op de sfeer gelegd en begonnen we fanatieker te spelen. We kwamen zeker terug, maar op 3 puntjes na helaas niet op tijd om de eerste set binnen te slepen. Deze ging naar Savok.

Aan het begin van de tweede set hamerden we nogmaals op sfeer maken en praten in het veld. Hierdoor kwam de sfeer en strijdlust er eerder in dan in de vorige set en maakten we meer punten. Na een fenomenale serviceserie van Anouk kwamen we op een flinke voorsprong en waren we niet meer te stoppen. De tweede set ging naar Bok/Mytilus!

Doordat we daarna goed in het spel zaten begonnen we fanatiek aan de derde set. Savok speelde echter ook fanatiek terug, waardoor we scherp moesten blijven. Deze set was enorm spannend, want op een gegeven moment stond het 22-22… Er mochten geen fouten meer aan eigen kant gemaakt worden. Bok/Mytilus bleef attent en met een eindstand van 26-24 wonnen we deze spannende set! De stand was 2-1, de laatste set wilden we hoe dan ook winnen.

We hebben laten zien dat we het kunnen, dus met veel enthousiasme begonnen we sterk aan de vierde set. In het begin ging de stand gelijk op, maar nog voor de 10 punten zetten we de voorsprong in. Wederom werd er sterk geserveerd en door middel van een goede verdediging en aanval bleven we voor staan. Daarnaast werd ons blok ook steeds sterker en uiteindelijk, met een stand van 25-15, wonnen we ook de laatste set. 4 punten voor Bok/Mytilus en een stijging van drie plaatsen op de ranglijst!