Corona update en paaseitjes

Beste leden,

Corona

Het Corona-virus heeft ook effect op de sportwereld. Als volleybalvereniging volgen we zoveel als mogelijk de richtlijnen van het RIVM, meneer Rutte en de Nevobo. Dit betekent dat tot en met 31 maart alle trainingen en wedstrijden komen te vervallen. Dat geldt voor alle groepen. Mocht hierin verandering komen dan geven we dat zo snel mogelijk door via mail, website en socials.

Paaseitjes

Jaarlijks houden we onze verenigingsactie. Net als vorig jaar willen we paaseitjes verkopen. Deze actie staat gepland op 2 april a.s. Gelet op bovenstaande bericht over het Corona-virus is het doorgaan van de actie echter erg onzeker. Bovendien zullen we elkaar tot die tijd niet zien bij wedstrijden en trainingen. We kunnen echter niet wachten tot 31 maart om de actie kenbaar te maken. Vandaar dit bericht, want als de actie door mag gaan, dan hebben we wel jullie hulp nodig (verkopen, chauffeur) !

Het bestuur denkt inmiddels na over een alternatieve invulling van de actie (bijvoorbeeld via bestellijstjes of iets dergelijks). Als daarover meer bekend is, geven we jullie dat weer via de gebruikelijke kanalen door (mail, website, socials…).

Namens bestuur volleybalvereniging BOK