EK Beachvolleybal U22

Onderstaande bericht geplaatst op verzoek van het bestuur.

https://strandsportzeeland.nl/ek-beachvolleybal-u22-boulevard-experience

EK Beachvolleybal U22

Een ideaal uithangbord voor jouw vereniging!

In deze mail hebben we de volgende onderwerpen:
het waarom en hoe van deze informatieve e-mail
main topic: Court Crew gezocht
vooruitblik
Uiteraard zouden we het heel fijn vinden als jullie de info in deze e-mail zoveel mogelijk verspreiden in jullie vereniging en omgeving!

Het waarom en hoe van deze informatieve e-mail

Zoals jullie gehoord hebben tijdens het Volleybalcafé van januari jl. of via andere kanalen, gaat Strandsport Zeeland in opdracht van de Nevobo diverse side events organiseren tijdens het EK Beachvolleybal U22, dat van 3 t/m 7 juni plaats vindt in Vlissingen. Bij de samenstelling van deze side events hebben we ervoor gezorgd dat iedereen in Zeeland hieraan kan meedoen: van kinderen tot senioren en van particulieren tot scholen en bedrijven.

Om dit EK tot een groot succes te maken (en de kans te vergroten dat we het grote EK ook naar Zeeland halen in de nabije toekomst) hebben we natuurlijk èn deelnemers èn helpers nodig bij de side events. Hierover willen we jullie 1x per ongeveer 3 weken informeren en vragen mee te denken en natuurlijk te doen! Wil je deze e-mails niet meer ontvangen, dan kun je je onderaan deze e-mail uitschrijven.

De mailadressen van de bestuurders en deelnemers aan het Volleybalcafé hebben wij via de Nevobo ontvangen. Wij hebben bij de Nevobo steeds contact met Marjolein Smits en Paul Broers. Zij krijgen deze e-mails ook toegestuurd. Als je vragen hebt over deze mails kun je altijd eerst contact met Strandsport Zeeland (Henriëtte Swartjes) opnemen.

We zien uit naar een mooie beachvolleybalweek voor en door alle Zeeuwen!

Court crew gezocht

Hoe gaaf is het om dicht bij de topspelers te mogen staan en hen te helpen tijdens hun wedstrijden! We zoeken jongens en meisjes van 10 t/m 18 jaar voor ballenkinderen, ‘sand levelers’ en om het scorebord bij te houden. Ben je ouder, dan kunnen we je inzetten als coördinator. Op alle dagdelen is court crew nodig en je wordt goed verzorgd. Je kunt natuurlijk ook met je team of je vereniging mee gaan helpen! Kijk hier voor meer info en aanmelden!

Verenigingstoernooi

Alvast een sneak preview: we gaan de Zeeland Cup naar het strand brengen! Met Ronald van Voorthuizen zijn we aan het kijken hoe we dit het beste kunnen organiseren met welk format, Daphne Folmer heeft het logo alvast aangepast (dank!) en er komt een Facebookpagina. We verklappen alvast wel dat er 2 tegen 2 gespeeld gaat worden! Save the date: woensdagavond 3 juni! Wil je meedenken en meehelpen? Geef je dan hier op!