ODI DS2 – Bok DS1

Met acht vrouw sterk vertrokken wij naar het verre Oost-, West- en Middelbeers. Omdat Ton 56 (lees het van het oosten naar westen) jaar geworden was, coachte Onno (dit kan ook andersom gelezen worden) ons. Hij moedigde ons goed aan, waardoor we scherp bleven. Alhoewel we er al een rit van circa anderhalf uur op hadden zitten, was dit vanaf moment een ganz und gar niet te merken. We startten en eindigden vooral sterk. We wonnen de wedstrijd met 3-1.

Set 1: 19-25🎊

Na de verloren wedstrijd van vorige week waren we er vanaf het begin op gebrand om te winnen. We namen de leiding en op ons gevarieerde spel had de tegenstander

in het begin geen antwoord. De dames van ODI kwamen echter na de eerste helft van de set terug en lieten veel doorzettingsvermogen zien, maar doordat onze wolkenkrabber Marit te hoog in de lucht hing, vielen hun aangevallen ballen linea recta op hun voeten. De tegenstander hielden we onder de 20 punten.  

Set 2: 25-21☹️

Onze Kapelse muur zorgde voor een sterke start. Doordat we minder gefocust waren dan in de eerste set, gaven we de tegenstander de kans om op ons in te lopen. We maakten relatief veel fouten in de servicepass en service. Toen Marit door haar enkel ging, waren wij van slag en lukte het niet meer om ons te herpakken. Dinah viel als passer-loper in voor Marit. Ze wist de hoeken goed op te zoeken.

Set 3: 23-25🎊

Deze set was zo berucht als de derde set maar kan zijn. De dames van ODI en wijzelf hadden te maken met wisselvalligheid in het spel. Onze fouten van de tweede set keerden in deze set terug, maar dankzij het snel anticiperen van onze coach Onno herpakten we ons telkens weer. Door een paar tikballen van Carleijne en madame Boucherie en de stabiliteit in de pass van Padberg konden we de winst al bijna in de zak steken.  

Set 4: 16-25🎊

Met een flinke dosis adrenaline van de vorige set zorgden we voor een grote voorsprong. De dames van ODI leken ontregeld en daar reageerden wij direct op. Of we de bal nou richting het noorden, oosten, zuiden of westen aanvielen of plaatsten, de Middelbeerse dames hadden geen antwoord op onze aanvallen en – niet te vergeten – doortikballen. Dynamite was helemaal on fire en serveerde de winnende set uit.

Onno, bedankt voor het coachen!💪🏻