AVC ’87 JA 1 – Bok JA 1

Wedstrijdverslag BOK JA1 – AVC Tholen.

Afgelopen zaterdag 26 september 2020 stond er weer een wedstrijd gepland van BOK JA1. De tegenstander dit keer was AVC Tholen. Onze 2e wedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd werd gespeeld in Tholen. Luc ging deze keer mee als onze Coach. De wedstrijd begon om kwart over 3. Wij moesten weer tegen een team dat alleen uit jongens bestaat. Voordat de wedstrijd begon hadden wij goede moed om te gaan winnen, ondanks dat het net weer op herenhoogte was. De wedstrijd begon en wij waren er klaar voor. AL snel was duidelijk dat de tegenpartij een bepaalde techniek had wat voor ons erg chaotisch overkwam, waardoor wij niet meer geconcentreerd en rustig over konden spelen naar elkaar. De eerste set verloren wij dan ook. Wij baalden hier van, maar wilden wel erg graag winnen. In de 2e set merkten wij dat dit een sterk team was met een erg goeie serves waardoor wij al gauw een achterstand hadden, ook die techniek van de tegenpartij hielp ons niet. De uitslag van de 2e set willen wij eigenlijk niet delen omdat dit te erg is. Maar goed de 2e set verloren wij met 25-5.  De hoop zakte in onze schoenen, hier wilden we wat aan doen, want 25-5 kon echt niet. De 3e set leek wel iets beter te gaan, wij zaten wat beter in ons eigen spel  maar toch ook de 3e set helaas verloren met 25-18. De laatste set wilden wij nog wel graag winnen, ze mochten geen 5 punten krijgen. Ondanks al het harde werken en het goede coachen van Luc hadden wij ook deze set verloren met 25-15. Teleurgesteld reden wij terug naar Kapelle. Deze wedstrijd maar snel vergeten en de volgende keer voor de winst.